Ootan elevusega esimest ramadaani


Ma arvan, et ma ei oska praegusel hetkel veel mitte midagi sellest mõelda. My family is already giving me hell here isegi kui mu clothing siin on ainult veidi rohkem modest kui teistel või eelnevatel aastatel, ei ole kohe üldse mitte lihtne, ei taha veel mõeldagi, mis siis tulevikus ja edaspidi saama hakkab as I progres. Seega mul praegu suur paanika – kuhu minna during Ramadan, sest I couldn’t enjoy it or commit to it half as much, kui ma oleksin kodus pingelises, somewhat hostile õhkkonnas, kui kuskil kas õdedega või omaette, seega on kogu mu paanika hetkel selle ümber, kuhu eralduda selleks ajaks. InšaAllah läheb ikka kõik hästi, sh mu esimene ramadaan, mida ma tegelt elevusega ootan despite everything. 🙂

Eileen

Lugejad pidasid seda artiklit kasulikuks. Kuidas on lood teiega?