Kasulikku vaatamist


Trafalgar Square, London, July 2006 pikett ‘Voices for Lebanon and Palestine’ Allikas Flickr

IISRAELI-PALESTIINA KONFLIKTIST: USKLIKUD JUUDID ON SIONISMI VASTU –
Tooras on kirjas, et kuna Jumal saatis nii palju kordi oma sõnumitooja juutide juurde ning nood alati ta endast ära tõukasid ning Jumala seaduse vastu hakkasid tegema, siis Jumal vihastas juutide peale ning ütles, et neil ei saa olema oma riiki ning nad peavad elama eksiilis, kuni maailma lõpp on lähedal ning messias tuleb. Seetõttu on ukslikud juudid Iisraeli riigi vastu, kuna see on tekitatud Jumala sõna vastu. Sionistide tõttu on maailmas tänapäeval ka nii palju anti-semitismi. Iisrael ei ole mitte juutide vaid sionistide (ilmalik juudirahvuslik liikumine, millel ei ole judaismiga midagi pistmist) riik.
Usklikud juudid rõhutavad samuti, et ei ole islamiriiki, kus nad ei oleks rahus elanud koos moslemitega ning ei ole islamiriiki, kus ei oleks oma juutide kogukonda. Mingeid probleeme ei olnud, kuni sionistid kõik pea peale pöörasid ning poliitilised lahkhelid tekitasid.
Vaata:
1. RABI FELDMAN SIONISTIDE VASTU

2. JUUTIDE MANIFESTATSIOON IISRAELI VASTU

3. JUUDID PALESTIINA VABASTAMISE POOLT

4. KA JUUDID MANIFESTEERIVAD NEW YORKIS IISRAELI VASTU

… ja sellest hoolimata toimub Palestiinas juba 60 aastat TÕELINE ÕUDUSUNENÄGU …

„VÕRDSED“ PALESTIINA JA IISRAEL

HOLOCAUST PALESTIINAS
60 AASTAT PALESTIINA MÕRVAMIST

TAPATALGUD USA TOETUSEL

GAZA, MIDA TE TELEKAST EI NÄE

PALESTIINA MIKROSKOOBI ALL

PALESTIINA TAPATALGUD

… ja sellest kõigest ei ole veel vähe – juudid soovivad endale ka seda pisukest maad, mis palestiinlastel veel alles on …

KUIDAS IISRAELLASED „KOLIVAD“ PALESTIINLASTE MAALE –
MIDA TEGID JUUDID PALESTIINA ALADEGA

Kas me oleksime siis ka nii ükskõiksed, kui need tapetud oleks MEIE lapsed ning varastatud oleks MEIE maa?
Meedia räägib juutide-moslemite konfliktist, iisraellased elavad aga enamuses ilma mingi usuta (kuna Toora on Iisraeli riigi vastu!) ning palestiinlaste seas on palju kristlasi. AVAGE SILMAD! Tegemist on poliitilise võitlusega – palestiinlased kaitsevad oma kodumaad, nagu seda teeks ka eestlased, viimse hingetõmbeni.

ALL-OUT WAR AGAINST CIVILIANS – Gazas töötava Norra arsti tunnistus, et sadade ravitud inimeste hulgas on ta näinud vaid ühte sõdalast, ülejäänud kõik tsiviilelanikud, 50% lapsed.

GAZA EXPOSING ARAB KINGS – vaid 4% meediakanalitest mainib Gazast rääkides, et tegemist on okupeeritud territooriumiga ning näitab, mis seal tõeliselt toimub.


Lugejad pidasid seda artiklit kasulikuks. Kuidas on lood teiega?