Sinisilmsetele eurooplannadele


Nii tuntud on tänapäeval lugu, kuidas noor eurooplanna läheb turismireisile mõnda islamiriiki (Türki, Tuneesiasse, Egiptusesse, Marokosse …) või kohtub internetis sümpaatse moslemist mehega ning naise ilu taevani kiitvate armastusavalduste järel saab alguse suhe selle mehega. Selliseid noori armastuse otsijaid tasuks aga hoiatada – iga mees, kes paistab moslemina ei ole veel moslem ning iga mees, kes avaldab armastust ei pruugi seda teha ausate kavatsustega. On inimesi, kelle motiivid on südameasjadest kauged ning kes tahavad vaid lõbusalt aega veeta või siis end materiaalselt kindlustada. Eriti kontsentreeritud koguses on selliseid mehi nende tuntud turismiriikide turismi kuurortides, kuhu lausa laviinina sisse vajub seksi- ning armastusenäljas Euroopa naisi.
Alljärgnevalt veidi informatsiooni neile, kes end sellisest olukorrast leiavad. Kõrvalseisjad ei saa ette kirjutada, kas peate sellise mehega suhet jätkama või mitte, kuid me võime lihtsalt teile infot anda selles osas, mida üks moslemist mees teeb või ei tee (vaadake ka – Iga islamiriigi kodanik ei ole veel moslem!) ning kui teie suhe peaks lörri minema, siis teate, millistel juhtudel islamit selles süüdistada ei tasuks.
Kõigepealt tasub märkimist, et uskuge või mitte, kuid väga suur hulk eurooplannasid just kuumade noorte poistega üheöö- või ühenädalasuhete pärast reisi nendesse tuntud turismiriikidesse ette võtabki. Need naised mõtlevad tihti, et ei tee sellise käitumisega kellelegi kurja, kuna kumbki osapool saab seda, mida tahab (naised saavad seksi ning mehed saavad raha) ja ei vähem ega rohkem, kuid tegelikult see pilt nii must-valge ei olegi. Sellised naised soodustavad islamimaailmas levivat eurooplannade halba lodeva elu kuulsust ning seega mõõdetakse sama mõõdupuuga ka neid naisi või tütarlapsi, kes ilma taoliste kummaliste plaanideta reisile lähevad. Asjale aitab tublisti veel kaasa ka see, et islamimaailmas käivad isegi rätikut mittekandvad naised reeglina siiski kombeliselt riides ning seega on seal väga lihtne omavahel litsakalt riietuvaid liiderlikke naisterahvaid ning lihtsalt suviste rõivaste ning avali südametega noori eurooplannasid  omavahel segi ajada. Seega, esimene soovitus seksiturismist mittehuvituvatele noortele eurooplannadele – kui mõni noormees teid avala naeratusega tänaval kõnetab või teile komplimente teeb, siis ükskõik kui meelitatud te ka sellest huvist ei oleks, ärge tehke välja või andke kohe märku, et te ei ole huvitatud. Tõenäosus, et selles turismikuurortis teie järel kõndiv igati lakutud välimusega ning meeldiv noormees teie elu armastuseks osutuks, on kübeväike, kui teie arusaam elu armastusest just see ei ole, et temale elu aeg raha saata ning kõike tema eest ära tegema tahate jääda.
Iga eurooplanna peab enne sellisesse seiklusse sukeldumist endale selgeks tegema, et selle ühiskonna meestel on sama kummaline ja väär pilt Euroopa naistest kui Euroopas nende kultuuri inimestest. Napis kleidikeses eurooplanna peale küll viisakusest tänaval ei sülitata, kuid ega temast reeglina paremini ei arvata, kui et ta on kerglaste elukommetega, igaühele kasutada ning et tema meelest ongi normaalne iga nädal mehi kui sokke vahetada. Enamus neist meestest, kes seal n-ö saama peale väljas on, ei tule selle peale, et sinisilmne eurooplanna teda oma Euroopa kultuurikriteeriumi järgi mõõdab, st eeldab, et kui ta juba noormehega suhtesse astus ning temaga ühist voodit jagab, siis on seal siiski ka kübeke tunnet ning võib-olla sobivuse korral võimalik potentsiaalne abielu taga.
Siinkohal ei tasuks muidugi mõelda, et nendes riikides vaid sellised mehed ongi. See oleks, nagu mainitud sai, meiepoolne valearusaam. Miks teie siis neid normaalseid noormehi ei kohta? Just sel põhjusel, et need normaalsed noormehed ei soovi kokku puutuda ühe öö liblikatega ning seega eurooplannasid ei jahi. Selle aja sees, kui kohalikud gigolod oma järgmist ohvrit passivad, teeb enamus normaalsetest noormeestest oma igapäevaseid toimetusi ega anna ennast turistitaridele näolegi.
Kellel siiski on plaanis neisse turismiriikidena tuntud islamimaadesse reisida ning ka meessugupoolega suhelda ning katsetada, et ehk näkkab siiski üks normaalne eluaegne kaaslane, siis mõni nipp teile, et aru saada, kas noormees on siiras.
Vaata, kuidas reageeritakse, kui ütled et –

  1. sul ei ole tegelikult raha ja võitsid õnnekombel selle unistuste reisi.
  2. sinu koduriiki viisat või elamisluba saada on pea võimatu.
  3. sa ei poolda seksi enne abielu.
  4. sinu ühiskonnas on kombeks, et mehed maksavad kõige eest.
  5. sa ei ole nõus temaga muidu läbi käima, kui oled tuttavaks saanud ka tema perekonnaga (st mitte lähimate sõprade vaid vanematega).

Kas sinu unistuste mees siiski nõustub sinuga suhet edasi arendama või kadus tal järsku igasugune isu ja armastus? Kas ta sulle peale selliseid uudiseidki veel kümme korda päevas kinnitab, et oled ta elu armastus ning unistus ning just sind on ta terve oma elu oodanud? Väga suure tõenäosusega EI!

Konkreetsemateks näideteks veel situatsioone, kust võib end väga suure tõenäosusega üks sinisilmne eurooplanna leida.
• Kui sa mehele vähegi tähelepanu pöörad, siis jõutakse väga ruttu ütlusteni „I love you! jms. Ära selle õnge mine, kuna seda peetakse kohalike gigolote igapäevaseks sõnavaraks.
Enamus 30-aastased ja vanemad mehed on kindlasti abielus. Väga harva leiab selliseid, kes sellises vanuses veel ei ole. Juhul kui juhtub, et on, võib kohe arvata, et tal on midagi viga, kuna reeglina abiellutakse ning saadakse lapsi kohe, kui see rahaliselt vähegi võimalik on. Paljud sellised mehed, otsivad endale lisanaist, kellega lihtsalt mõnusalt aega veeta, kuna enda pere on üldjuhul maal ja üksteist nähakse harva.
Tihti öeldakse, et ollakse naisest lahus, kuid tegelikult ei vasta see tõele.
Tihti juhtub, et kohtutakse mehega, käiakse kohtingutel, nädala lõpuks on suured I love you-d ning koju naastes lõputud SMSid, iga päev istutakse netis jne. Tegelik elu sealpool aga näeb välja nii, et terved netikohvikud on selliseid mehi täis, ühes MSNi aknas inglanna, teises poolatar, kolmandas rootslanna jne.  Tihti võib juhtuda, et selline mees saadab korraga kümme täpselt samasisulist SMSi, oma “ainsatele elu armastustele”.
Kindlasti on kahtlane, kui mees ei vii oma perega kohtuma, kuna seda peetakse seal äärmiselt oluliseks. Vahel mees viib ka, kuid tuleb välja, et tegu oli “libaperega” või siis on ka ta pereliikmed temaga mestis või ammu alla andnud.  
• Sealsete gigolote hulgas on palju mehi, kes elavadki vaid Euroopa naiste rahast, see on nende töö. Naine maksab korteri, söögi ja ka teiste naistega lõbutsemise eest.
Palju kasutatakse skeemi, mille järgi kõigepealt püütakse naine konksu otsa ning on lõputu ning ainulaadne armastus, seejärel jääb aga keegi perekonnas surmavalt haigeks ning on vaja raha, mida naiselt küll otse ei küsita, kuid mida armunud naine on loomulikult nõus oma elu armastuse pere aitamiseks andma. Mees võtab “väga vastumeelselt” abi vastu ning lubab kindlasti tagasi maksta, kuid seda ei juhtu juba iial. Mõnel mehel ongi just selleks otstarbeks mitu ohvrit valitud, sest kui üks ei anna, siis mõni teine ikka annab. 
• Osad mehed ei soovi mitte raha, vaid lihtsalt viisat Euroopasse. Kui siis tuleb välja, et viisat ei ole võimalik saada, on ka armastus otsas.  
Kui mees pakub end väga sõbralikult teejuhiks läbi poodide rägastiku, et naisele oma tutvustega parematest poodidest ja paremate hindadega kaupu saada, siis on tegemist reeglina samuti vaid nende meeste tööga – poodnikud maksavad tulu pealt kuni 50% oma elavatele reklaamsiltidele.  

Lõpetuseks rõhutame veelkord, et selliste meeste olemasolu ei peaks kuidagi meid arvama panema, et kõik sealsed mehed ongi sellised. Kahjuks eurooplannadest turismilinnakeste külastajad aga muust puust mehi eriti ei näe. Enamus tavarahvast on aga sealgi täiesti normaalsed inimesed ja mitte lõputud ära kasutajad ning valetajad. Kui oma naiivsuses mõne elukutselise peale satute, ei tasu hilisemas pettumuses küll islamit süüdistada.

Lugejad pidasid seda artiklit kasulikuks. Kuidas on lood teiega?