Iqra nr 51


السالم عليكم ورحمة الله وبركاته

Uuel aastal uue hooga, pühendume seekord isadele ja tütardele. On vist ülemaailmne tendents, mis läbib kultuurid, rahvused ja traditsioonid, et tütreid peetakse pigem emade vastutuseks, samal ajal kui poegade kasvatuses arvatakse isa roll suurem olevat. Vaatleme seda küsimust nii islami kui ka tänapäeva psühholoogia ja teaduslike uuringute valguses.
Peateemaga on otseselt seotud ka meie hadiithinurk, fatwanurk ja lisateave lapsest.
Lisaks on meil hea meel teile seekordses numbris
tutvustada uut rubriiki – khutbanurka, mille läbi hakkame teieni tooma valitud khutbasid Tallinna mošee reedeselt palvuselt. Räägime ka laste õigustest, ajakohasest külmetuse ravist ja kuidas dawat teha nii, et ikka õnnestuks; pakume välja huvitavat kirjandust autismi kohta; õpime duaasid, mida surnuaial surnule teha ja mõtiskleme niisama. Meeldivat lugemist!
Fi amani llah!
Ajakirja koostajad

Lugejad pidasid seda artiklit kasulikuks. Kuidas on lood teiega?